Agradecimientos

Us donem les gràcies a tots però especialment a:

bonarea.jpg

A la cooperativa Bon Àrea (Guissona), en especial a la Mercè, per col·laborar amb la protectora amb les seves donacions de pinso. Agraïm moltíssim la seva implicació en la causa animalista, en un moment, a més, en què les donacions són tan escases. Gràcies en nom de tots els gossos i gats de la Noguera.

 

Vetercentre Igualada. 93 804 59 01. Per la seva professionalitat, per la qualitat dels seus serveis, però sobretot pel seu suport, la seva comprensió, la seva implicació, el seu tracte; en definitiva, pel seu infinit amor pels animals. Un centre on tots i cadascún dels que hi treballen es desviuen pels nostres inseparables peluts. www.vetercentre.com

A Veterinària Horta, per les seves donacions de pinso i la seva disponibilitat a donar-nos un cop de mà amb el servei que ens han ofert a la ciutat de Barcelona.

Al centre veterinari Verneda, pel seu suport, per entendre les nostres necessitats i transmetre-les, per les seves donacions, el seu interés i la seva bona voluntat, que sempre es tradueix en un ajut inestimable. 

A la Fundació FAADA, que fa una boníssima tasca i que tant ens ajuda, en particular a les nostres faades madrines: la Carla, l'Eva, la Joana, la Jenny i la Xesca. www.faada.org

A la millor dissenyadora gràfica del món, la Isabel Barberà, que dóna un altre aire als nostres díptics i cartells.

A l'Ester Melcón, que omple de colors el nostre refugi amb el seu ‘feng shui'.

A la Mercedes, de la Lliga Protectora d'Animals i Plantes de Barcelona, que tant lluita pels seus animals i que sempre que pot ens dóna un cop de mà.

A la Guàrdia Civil de Natura, el Seprona (Ponts). 973 46 05 27

A la nostra ‘beech' més potent, la Montse Comas, i el seu company, el Jaume. Clínica Dental Odoimplant. www.odoimplant.com

Al nostre grup d'investigació particular: Silvia, Enric, Josep..., gràcies per la vostra lluita, dins i fora del cos.

A la Sara i el Toni (Mieles), pel vostre suport, tot i la distància, i per estimar tant els animals.

A la Sara, que gràcies a la seva donació de pintura donarem al refugi un aspecte immillorable.

A la Elvi de Balaguer, que tant ens ajuda amb els díptics i amb el seu bon humor, tot i la feinada que li donem, sobretot abans de les fires. 

A totes aquelles persones anònimes que s'han implicat ens els casos més difícils (el Bruno, la Noa, el Jordi, La Guillermina, la Misia, la Krisna, el Rufo) i que han contribuit a cobrir les despeses.

A tots els padrins i socis que fan possible que la protectora tiri endavant.

A tots els voluntaris que pugen al refugi a donar un cop de mà, que tanta falta ens fa.

A tots els que acolliu animals a casa vostra quan el refugi no pot encabir cap més o quan hi ha un cas d'urgència.

A tots els adoptants que us apropeu fins el refugi per donar una oportunitat a algun dels nostres animals.

A tots els assidus: Toni (Pellejo), Lídia i Josep Maria (Libios), Xènia 1, Xènia 2 i Óscar (Xènios), Sílvia (Silvings), Susanna (Nicole), Josep (Peñings), Elisenda i Manu (Trufos), Ramon, Carmina, Guillem i Oriol (Laboreios), Sara i Toni (Mieles), Samanta, Amador i Mari (Samantos), Verònica i Carlos (Verónicos-Maños), Mònica i Andrés (Mónicos), Bernat i Marta (Caramel.los), família Gómez de Segura Melcón (Bàrbaros) i tot el grup de passejadors mensuals...

Gràcies per les bones estones, dins i fora el refugi.

En definitiva, a tots aquells que lluiteu en aquesta causa, tan dura i tan agraïda al mateix temps.

Gràcies a tots!!!!

 

Bàrbara (Morticia)